• Snelle levering
  • Persoonlijk Advies
  • 1000+ producten

VERZENDKOSTEN
Binnen Nederland
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen binnen Nederland gekoppeld aan het gewicht van de zending per afleveradres. We maken verschil in tot 10 KG tot 20 KG en XLarge.

Buiten Nederland
Voor Buiten Nederland worden andere tarieven gehanteerd.

Opgesplitste bestelling
Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten dan zal je bestelling in meerdere keren naar je toe verzonden worden. Hierbij betaalt je maar één keer verzendkosten.

LEVERTIJD
We streven ernaar om de order zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Is de order voorradig hanteren we 1-2 dagen na dag van bestelling. Mocht niet voorradig zijn, zal deze direct besteld worden bij de betreffende leverancier. Hiervoor hanteren we 2-5 werkdagen. Hierbij zijn we afhankelijk van onze leveranciers. 
Voor artikelen die speciaal gemaakt worden voor jouw, kan een langere doorlooptijd gelden.
We besteden de verzendingen uit aan derden, waardoor we ook afhankelijk zijn van hun beschikbaarheid en mogelijkheden.

Kies jouw bezorgdatum
Het is mogelijk om een bezorgdatum in de toekomst te kiezen. Wij zullen het pakket dan 1 werkdag vooraf aan de post afleveren voor bezorging de volgende dag. Let op! Deze bezorgdatum kunnen wij dus niet 100% garanderen! Wij zijn hierbij afhankelijk van de leveringen van DHL. In 98% van de gevallen bezorgen zij de volgende dag. Houd hiermee dus rekening indien je voor een toekomstige bezorgdatum kiest.

Bezorging op zaterdag
Onze vervoerder (Post NL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.

Bezorging is nog niet binnen
roastbuddy.nl doet er alles aan om je bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij je af te leveren. Je kunt inloggen in jouw account om de productstatus te bekijken of je kunt kijken bij de track & trace informatie.

Levertijd afhankelijk van betaalmethode en voorraadstatus
De door u bestelde artikelen worden de volgende werkdag geleverd als betaling is ontvangen.

Bezorging op postbusnummer
We leveren niet aan postbusnummers.

TRACK & TRACE
Van iedere bestelling die we extern onderbrengen kan de voortgang bekijken via een track & tracenummer. Je kunt zelf op de website van track&trace jouw bestelling volgen.

INDIEN U NIET THUIS BENT
Was je niet thuis toen onze bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van deze bezorgcode, je postcode en het soort pakket kun je hier een nieuwe aflevermogelijkheid kiezen.

ANDER BEZORGADRES OPGEVEN
pureup.nl maakt het mogelijk om op elk gewenst adres (m.u.v. postbusadressen) jouw bestelling af te leveren. Je vult namelijk tijdens de bestelling jouw eigen adres in en een gewenst afleveradres in. Via jouw account op pureup.nl kan je gemakkelijk jouw gegevens wijzigen.

ANNULEREN/WIJZIGEN
Annuleren of wijzigen van bestelling
Wil je na het plaatsen van je bestelling je order annuleren of wijzigen, dan dien je hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice.

Is je order reeds onderweg? Je kunt de bestelling weigeren bij aflevering door dit te vermelden aan de postbode. Dit is kosteloos. Na ontvangst van het pakket zorgen wij voor een retourbetaling binnen 30 dagen na ontvangst retourzending.

Bestellingen komen automatisch na 30 dagen te vervallen indien deze niet betaald zijn.