Productomschrijving
Het koksmes wordt zo wel heel mooi met het bewerkte Japanse V10 staal en het wortelhouden handvat. Met de hand gesmeed in 5 lagen ... oef! Daar kan je mee voor de dag komen met dit mooi stukje kwaliteit.
Met het koksmes kan je vrij veel: snijden van vlees, fijnsnijden of hakken van groente. De profs onder ons gebruiken achterzijde handvat om peperkorrels te kneuzen. En wat dacht je er van om met de zijkant van het lemmet op een teentje knoflook te slaan? Ja echt, je plet de knoflook en kan het zo gemakkelijk pellen. Je moet het maar net ff weten.
Met het bijpassende lederen hoesje kan je het mes nog jarenlang mooi houden.
Een prachtig veelzijdig mes die in mooi stijlvol houtendoosje verpakt is. Extra leuk om cadeau te geven.
Serie VG10
In deze serie is ook verkrijgbaar:
Specificaties
- 5-laags Japans VG10 staal
- Hardheid: 60 Rockwell
- Lemmetllengte: 20,5 cm
- Lemmetdikte: 2 mm
- Slijphoek: 22 graden
LET OP! Niet geschikt om in de vaatwasser te plaatsen. FF old school met de hand schoonmaken, dan kan je er lang van genieten.
Reviews
Related articles
Recente artikelen
Forged
VG10 Koksmes
€89,95